1 år av väntan

och nu är dagen  här... Vi ska ner till Halmstad och släppa loss på Leffes... Tjejerna har verkligen satt ribban högt, nu ar jag ju höga förväntningar på det här spektaklet... Vi får helt enkelt se hur det blir, men med de brudarna jag ska ut med så kan inget gå fel ;)

Så vi hörs nog inte förrän på måndag kanske.... Eller i morgon, vem vet?


Friends!

Nu ska jag strax slå följe med Sandra Andersson ner till Harrys där vi ska sluta upp ett sällskap och äta och dricka lite gott! Har haft en underbar dag på stranden med fint sällskap och soool!

I går avslutades dagen med rosévin och ostbricka på Fridas balkong, helt underbart!

Nä nu ska jag pysa ha en toppen kväll alla!


...Alltså....

Att det kan vara så gott att ligga på stranden, det är ju konstigt.. Som Karro sa: Man ligger bara här på en handduk och ligger och blundar upp mot solen.. Men det är det som gör det, jag lever för sommaren och nu så är den snart borta.... =( Exakt ett halvår kvar till julafton, jisses! Usch nä nu får man leva för dagen och inte tänka så långt fram... Då blir man bara deppig..

Nu väntar duschen och sen cykla till jobb, där jag får jobba med Frida ett par timmar innan hon går hem och jag fortsätter jobba... 16 - 23 är tiden, sen hem och sooova!

I morgon blir det beachen en stund för mig innan jag ska följa med Frida till tandläkaren, sen får det bli en sväng på stan för att se om man hittar något fint =)

3 dagar kvar, nedräkningen fortsätter... Halmstad kommer inte ana vad som väntar! haha


Beachen

Nu drar jag till stranden!

Sol, sol härliga sol!


...090623...

Godmorgon alla sköna människor!

Underbar dag i dag, typiskt då jag ska jobba 12 - 20, men det blir väl! :) Frulle nu, mumma, det bhöver man för att orka med dagen.. hehe

Vi hörs kanske i kväll och i morgon innan jobb blir det Damernas!

Nu har man fått...

... ett par timmar av Persbrandt på tv:n, nu ska man nog kunna sova gott!

Godnatt alla!

Hämndens pris

Handling - Beck - Hämndens pris Nionde Beck-filmen.

Det är natt. En polisbil stannar vid en punkterad skåpbil på en ödslig väg där två yngre män är i färd med att byta däck. Poliserna kliver ur radiobilen och erbjuder hjälp. Plötsligt kliver en tredje ung man ur skåpbilen. En av poliserna reagerar direkt - mannen är en välbekant kriminell, han förstår omedelbart att han är igenkänd. Han har dessutom rånat ett militärlager för tio minuter sedan, och har bilen full med vapen och sprängmedel. Situationen är ohållbar. Senare hittas båda poliserna skjutna till döds på ett sätt som liknar en ren avrättning. Martin Bäck kopplas in och får alla resurser han behöver i jakten på de okända mördarna. En jakt som kompliceras av att Becks kollega, Gunvald, var mycket nära vän med en av de mördade poliserna och bokstavligt talat är beredd att ta till vilka metoder som helst för att hitta mördaren.


Framför den här filmen hittar ni mig och Frida i kväll!




Brolle

Sitter och tittar på Lotta på Liseberg och Brolle sjunger.... Han är ju en fröjd för ögat den karlen må jag säga! :)
Mums!


Schteeeeeek

Nu va det dags, man får passa på när solen är framme! Damernas here we come! Gött att bara igga i soen och tjöta skit... En och annan syn får man ju räkna med på nakenbad *ryser* Ja hua mig!

Kärlek


Åh klockan är 22.08 - ELIIIIIIT!

Nu har vi varit bosatta i soffan i över 12 timmar, det här är något slags rekord en söndag när vi inte ens är bakis... Dagen har gått sjukt fort, men det tar ju på krafterna att wässpa på äventyr under nätterna... ;)
Hur har eran dag varit?
I morgon - måndag blir förhoppningsvis solig så man kan spendera dagen på Damernas och få lite färg igen.. Vit som ett spöke är man ju!

Snart är det väl dags för mig och Frida att krypa in till våra rum och sängar och sova för natten.. Just nu har vi fullt upp med ansiktsboken (iallafalla Frida) hehe

Sov gott sen

Midsommar 2009

Nu va den helgen över för det här året! Den har bestått av fest, fest... I LIKE IT!!!! Midsommarafton spenderades här i vår kära länga, med en himla massa trevliga pojkar och flickor!!!! Tack alla

I går var det tjej fest hos Veronica, där vi hade super skoj sen bar det av till Såsen för att göra den osäker!
Var sådär, gillar inte när det är föööör mycket folk som ska klämmas in, men en helt ok kväll! :D

I dag ligger halva korridoren här och mölar framför tv:n och så kommer nog eftermiddagen fortsätta!
Bakismaten bestod av sill, potatis och gräddfil, mumma!!!! Mamma Mia rullar på tv:n och alla sitter och nynnar med... Mysis!

GRATTIS Henke och Mia till förlovningen!

Kärlek

Här kommer den!!

Sommarplågan 2009

Järngänget

I dag har vi återförenats.. Sist vi träffades allihop va det vinter, men nu fick vi till en lite dejt... Jag hade förväxlat dagarna, trodde det va i morgon men icke.. Jag och Madde åkte till Willys och handla sen slängde vi ihop en smaskig sallad hos Elin, där också Stefan och Johanna var! Järngänget var samlat! ♥ Blev en snabbis bara, men nu i sommar ska vi se till att få till fler dejter! :D

Förresten va på pump i dag, inte tränat sen mars men det gick fin fint! Now I'm back in the game! hehe

I morgon skola och sen träning..

Kärlek

090609

I går va det fullt upp hela dagen, först skolan med Frida mellan 10-15 sen direkt till jobbet 15.30-21.30.. Hem duscha, sova! I dag skulle vi suttit i skolan också, men biblioteket va stängt :( Så det blir mysdag med Frida och sen i eftermiddag blir det pump med Veronica, nu ska man försöka komma igång igen :)

Ha en bra tisdag!

...Söndag...

Nu har jag lagt mig i sängen, det ska bli skönt att sova snart.. I morgon är det skola, heeela dagen..Ska träffa Fridahjärtat klockan 9.00 för plugg, usch och fy! Men det måste göras... Klockan 16.00 börjar vi jobba, lnesen jag jobbade nu ska bli nice! :D

Hoppas ni haft en toppen söndag


Alla vill va som oss - Angigirls

Frida stack ut huvuet genom dörren för en stund sen och sa: Sandra nu åker vi och röstar...Sagt och gjort.. Nu har man lämnat sin röst :)
Har fåttskivan nu med låten men när jag satte in skivan i datorn så står det att den är tom! Snacka om irriterande!
Men Angibabe skickade över den till mig, men vetti fasen hur jag ska göra... hmmm
Får klura ut det här... :)
I eftermiddag blir det dags för att kolla på alla finingar på balen... det ska bli skoj!

Gårkvällen var guld värd efter Angis lilla spel inne på Bodegan! hahaha längesen jag skrattade så mycket ♥

Love



 


...Sommarplågan...

Nu har vi fått skivan med vår inspelade Sommarplåga 2009.. Ska bli riktigt skoj att lyssna på den nu när den är färdig :)
Så ska jag försöka lägga ut den här på bloggen sen med...


...Lördag...

Hej allihopa everybody!
Mår ni bra? Det gör jag :) Wiiiihooo Känner mig utvilad, i går blev det inte många knop gjorda.. Jag och Wengholm låg heeeela eftermiddag/kvällen och åt godis och mlade framför hela fem! filmer... Haha gööööött

Kvällen komer att senderas framför storbildstv i Läjet för att se fotbollsmatchen.. Kommer bli nice!!

See ya later


Hämnden är ljuv ;)


Snyggingen Nadja

Fredag i dag, underbart! Sista skoldagen i går och examinationen gick som en dans.. Nu har jag bara ett ställningstagande att skriva. Det skulle jag egentligen börjat med i dag, men så blev det inte då jag var ganska segis efter kvällen med brännboll, dricka och Bodegan! Grattis alla eventare till examen.. Det va sååå skoj i går, längesen man hade så roligt ute.. :)
I dag ska jag försöka ta mig ner till stan och kolla läget, se om jag hittar något att ha på mig kanske.. Aldrig fel!

Ha en strålande fredag

Love


Haft en liten paus

Har hänt en del sen sist... Jag har fått träffa lille Noah, underbaraste unge som finns på den här jorden.... ♥
Självklart fick jag träffa Mathilda med... Du är bäst gumman... ♥
                            

Sen har det vart Recordiafest... Vi spelade in en låt och sen va det jävlar i mig party!

                                                               

                                                                

Några av korten iaf :) TACK brudar för en super rolig dag/kväll!

Nu ska jag strax ner till skolan för sista examinationen sen är det sommarlov förutom att ett arbete ska in nästa onsdag.... Vi skjuter på problemet ;) haha

Love Sandii

RSS 2.0