090331

Hej mina vänner!
I dag är det sista dagen i mars, helt galet! Tiden går så sjukt fort.. Om 1 vecka så sitter jag snart på flyget mot Gran Canaria :) Underbart! Ska bli såå skönt att bara ta det lugnt och sola en hel vecka, håll tummarna för fint väder är ni söta! Så håller jag tummarna att ni har vår här hemma :)

Dagen startades med en promenad med syster, lite trögstartad i dag va jag men ut kom vi! Annars har dagen varit lugn, kockat lite i köket och handling har stått på schemat.. Nu ska jag snart iväg och fika med Lina.. längesen sist nu... ska bli roligt!

Skuldeflexatören

Det roligaste för tillfället kommer 16 sekunder in i klippet!

Fast hela klippet är värt att se..... hahaha


As simple as this

Jag gör det enkelt för mig och säger att jag hade en riktigt bra födelsedag! TACK alla mina godingar som förgylldemin dag :) Bilder säger mer än tusen ord så varsågoda! =)



Kul hade vi.... Eller jag i alla fall =)

Mys!

Nu ska jag bege mig till Frida för frukostmys och filmmys... Kan nog inte få en bättr start på denna veckan...
Återkommer med uppdatering från helgen :)

Ha en toppen dag!
Love

Min födelsedag :)

Hello everybody allihopa!

I dag är det min födelsedag, roligt! Dagen startade med frukost och sen en tur ner till stan med vänner i korridoren.. Nu är det fika klockan 15.00 sen i kväll är det paaaarty! =)

Hoppas ni har en bra dag...
Solen skiner än så länge, hoppas det håller i sig!

Kramar!!

Håll i hatten

Här kommer bilden... Det är den enda bilden som blev bra även om papparazzi - frida va med ;)



Gårdagen va super mys! Det får vi göra om Frida!

Å du Frida: För helveeeete sear du inte att Joohan använder skuldeflexatörren!

Dagen i dag sla spenderas med 2 snyggingar och i kväll är det lite kalajs med släkten :)

Nu ryker det

Ska strax iväg till frissan och jag tror mitt hår ryker i dag... Jag ska klippa av det.... Gosh! Fast vem vet jag kanske ångrar mig när jag väl kommer dit ;) heheh

Efter frissan ska jag och Frida äta lunch vid fästningen i det underbara vädret och sen styr vi OWE (bilen ;) ) till Gkås!
Sen är det kokning av min favoritsoppa inför mitt lilla kalajs i morgon :)

Hörs kanske sen och så får jag väl lägga upp ett kort på frisyren ;)

Hejdå!

Gladare än på länge!

Jag är sjukt glad nu för tiden...I dag bokstavligttalat studsade jag upp ur sängen halv 7 och begav mig ut på en lååång promenad, sen lagade jag middag till jobbet :) Nu sitter jag och äter frukost! Gottit....

Klockan 11.00 är det dags att befinna sig på arbetet igen, fun fun! Därefter kör jag ett Cardio moves pass och sen är det solning med Frida som gäller.... :)

Längtar till i morgon! Då är det en heeeeldag med en av mina favoriter :D

Ha en underbart bra dag!
Lite bilder från min morgonpromenad

                




Love

Äntligen hemma..

Nu är jag äntligen hemma efter min fullspäckade dag.. :) Har ju provjobbat i dag och de var nöjda med mig så jag har nytt jobb i sommar :) wiihoo!

Efter jobb direkt till träningen... gött som tusan.. blir samma sak i morgon... Blev en solning efter träningen med.. Tack Veronica ;)

Så nu sitter jag i soffan och kollar den rätta för Rosing och sen är det Desperate Housewives... then - bedtime!

Köss

Jobbe?

Nu ska jag strax iväg och provjobba.. Man kan säga att jag är tillbaka i mitt gamla (rätta) element ;) hahaha
Ska nog gå bra det här! =)

Fridahjärtat ses där :)

Efter jobb så är det träning som gäller... Body pump! Nu jävlar ska det svida i benen!!!! Wunderbar!

Underbar dag förresten :)

Saandi



Nelly.com

Här går det undan i svängarna... Frida frågade om jag satt vid datan precis och ville jag skulle kolla ett par skor hon skulle beställa. Visst sa jag och sagt och gjort! Snyggast i Varberg kommer hon bli ;)

Inte nog med det, hon sa att det var gratis frakt och man får skorna innan helgen! Perfect!
Självklart fick jag beställt mig ett par skor då med.. haha



Här har ni pärlorna!
Mina för 399 :-

Love

Gosh!!

Jäklars va dålig jag e på att uppdatera då... Känns som det är full rulle hela tiden, fast ändå inte... Yr som vanligt ;)

I dag har jag och Thorsten ;) vart i skolan och fixat det vi behövde ändra på vår undersökningsplan så nu ska vi bara skicka in skiten på fredag :) wiiihooo!

Efter skolan gick vi och köpte glass och satte oss på kyrkomuren och hade det gott i solen ett tag.. Skönt, men lite kallt ute.. I kväll skulle jag haft träning, men fasen jag avbokade.. Va ju ändå ute en runda i morse och det blir kanske en till senare :)

Veckan är fullspäckad:

Tisdag: Provjobba 11.00 - 16.00
Onsdag: Provjobba 11.00 - 16.00
Torsdag: Klippning & färgning 08.45, sen rätt till Gkås med Frida! På kvällen behöver jag koka soppan till mitt lilla kalas på fredagen.
Fredag: Yra med Malle & Veronica eventuellt, IKEA eller Kungsmässan (vi får se) ;) Lite kalas på kvällen tillsammans med min lilla släkt!
Lördag: My birthday!!! Det ska banne mig firas!!
Söndag: Slappdag med lite mys frukost/lunch på ett café!? :)

Där har ni min vecka ;) Häääärligt!!

090322

Hej!

Känns som klockan är 16 eller 17.00 någonting... Helt galet! fast skönt! I morse va jag ute på en lååång promenad innan frukost... Lite kallt vid havet, men gott att ha kommit ut.. Jag skulle ju behöva städa mitt rum, men har inte riktigt fått tummen ur ännu... ;) Får se om det blir i dag... Varför är det så att man alltid skjuter upp sådana saker till den dagen då man verkligen behöver plugga eller göra något annat viktigt? =p haha

I går va det en väldigt lugn kväll, vi kollade Robinson och en film som Nadja hade hyrt... Den va väl sådär kan man säga ;) haha rätt sjuk!

Nu ska jag nog värma mig lite mat kanske....

Förresten.. på tisdag & onsdag ska jag provjobba på ett ställe... så vi får se om jag ska hänga där i sommar eller med min gamlingar :)

Love

Morgon!

Nu sitter och och äter frukost och givetvis är det molnigt ute... =( Attans! Om en timma ska jag ner och svettas på gymmet, wie! Laddad till tusen.. Sen blir det en kaffe med två av mina kära vänner, som jag inte träffat på länge!

Nu ska jag äta upp och ladda lite till.. hörs sen!!

Love

Hola!

Nu har jag nästan precis kommit hem efter en myskväll hos mamma.. Efter det så gick jag hem till syster och snackade en stund sen körde hon mig hem... Vem tusan vågar gå ensam så här sent ;) haha

Träningen gick fint, får nog bara dricka lite mer vatten om dagarna.. haha
I morgon startar jag dagen med träning, Aerobic core, och sen blir det frukost/fika med Malle & Veronica... Efter det ska hemmet rengöras... Behövs kan man säga!

Håller tummarna för sol i morgon igen!

Godnatt

Nu ska jag svettas!

Strax är det träning för min del! Skönt så man får lite energi.. I dag blir det Cardio moves det är ruskigt roligt!!! =)

Kvällen kommer eventuellt spenderas tillsammans med syster och hennes vänner, eller så stannar jag hemma.. Får se sen :)

Ha en toppen kväll alla godingar!




Love

090320

Åhhh ännu en underbar dag! 

I dag är det skolan en stund som gäller, sen tydligen glass med Frida & Mathilda.. ♥ mys!
I går var det en härlig dag, jag var knappt hemma.. Jag och Karro startade dagen med en promenad på 45 minuter i solen, skönt! Efter det kom syster hem en sväng och vi yrade lite innan jag körde hem henne och begav mig till Frida för att äta lunch. Sen raka vägen till veterinären med Roger, hon fick medicin så vi får hoppas att hon repar sig :)

Eftermiddagen spenderade en stund med Frida innan hon skulle börja jobba och sen hämtade jag upp syster och vi umgicks en stund i solen..Blev äve en skrattfylld kvällspromenad med Frida :)

Bjuder på lite bilder

 


                                

Väldigt seriösa bilder.... haha

Love


Promenad med syster

Nu är jag precis hemkommen från en lång härlig promenad med syster ♥ känns som det var längesen vi sågs, måste bli bättre på det :)

Nu ska jag äta mat, min mage kurrar... hihi

Bjuder på lite bilder från prommisen


 




 

Love


 


Leker

Jag har laddat ner Picasa 3 och jag testar med lite bilder från min och Fridas lunch (snyggve bilderna) hehe och även dagens shopping får plats på ett hörn... :)



Får se om jag lär mig det här ;)

Mittwoch (stavning) ;)

Hej finingar!!!
Wiii vilket bra sidan jag vaknade på i dag... Det är VÅR ute!! ♥ Hela kroppen spritter av glädje..
I dag blir de vårjacka garanterat! :D

I går va det en myskväll med Frida & Angi för hade vi följe från Frida till Angelica sen va det ut i löparspåret vilket kanske gick lite si och så med löpningen men det blev en lååång, skön och blåsig powerwalk istället.. :) Inom Kvantum och andlade gottit till sallad sen hem och festade med sallad och "Den rätte för Rosing"... (Hugo är ju bjuden till min födelsedag och det blir laxplanka..) haha

I dag blir en mysförmiddag med Frida, vi ska kolla stan och äta en god lunch sen blir det skolan en liten sväng när Mathildisen kommer från praktiken..

I kväll är det trääääning! Skönt!!

Nu ska jag äta frukost :)
Hoppas ni har en lika bra start på dagen som jag...

Love

då var det dags ..

.. för första gästbloggs inlägget och det är ju självklart av the one and only frida ;] nu har jag & sandy suttit i skolan sen 10 och hör & häpna allihop (läs mathilda!) vi är klara med bakgrunden och de vi skulle göra idag. herrejösses - vi har jobbat på bra idag sandy! goodie tuudie fruudie :] så thanks for a loveli day sandy - you're the greatest!

annars ville jag bara tillägna min fina vän sandra dessa låten;

 



i love you sandy - youre my star, angel & soulmate.

Härliga Tisdag!

Hej hej vänner!
I dag är det en fin dag.. Solen strålar utanför, får vi nu behålla den? Håll tummarna för det..
Om en stund ska jag gå ner till Kvantum och möta Frida ♥ som ska handla lite lunch, sen är det raka vägen ner till skolan och vi ska sätta oss med U-planen åter igen!! Usch va skönt när den ska lämnas in... Börjar bli segt nu... Men snart e det klart... Hihihi

Vi sitter till halv 2 senast sen är det raka vägen hem och handla för i kväll ska jag ut och springa med Frida, Angi, helen och Emma... Sen blir det Rosing-mys med dem... :) Myspys!

Nä nu sk jag ut i solen!!

Njut av den här dagen, den kommer aldrig tillbaka...

Love

090316

Hej alla!

I dag är jag segare än segast... Huvudvärk och trött, men men det finns dem som har det sämre vill jag lova.. :) Man ska inte klaga! (Men ibland måste man, bara liiiite) haha
Jag satt och kollade runt på lite sandaler/skor för vi åker till Kanarieöarna om en månad så jag kanske borde kolla över sommargarderoben?

Är även sugen på nya jeans, de de har på Gina är grymt snygga.. Slitna och helt enkelt grymma.. :) Men alla har väl dem redan så vi får se!
 
Alltså jag är såååå kluven inför mitt frisörbesök den 26:e.. Om jag ska klippa av mig håret eller inte, attans va svårt det är!!! HJÄLP!!!
Jag funderar och funderar, är livrädd om jag skulle bli missnöjd... :(

Ha en toppen kväll, det ska jag :)

Love

Segis Sandra

Heeeej alla finingar!
Hur mår ni? Jag mår stråååålande... Det är solsken ute! Det gillar vi....
I går var det jobb för hela slanten så jag orkade faktiskt inte blogga... Så kan det gå när klockan ringer 05.30... hehe
Iallafall så hade vi Melodifestivalsmys här hemma i går, riktigt nice med cirka elva glada människor... =)
TUR inte Caroline af Ugglas vann alltså.... Malena var väl helt okej, men jag höll på H.E.A.T!!! Fasiken också..
När mello va slut såvar det party för de som skulle ut och mitt älskade Fridahjärta kom hit så jag fick kramas lite med henne nu när hon vart bortrest en vecka, den brunisen... Love you! ♥

I dag är det också jobb som gäller 13.00 - 21.30 så jag missar början på Beck, men min partner in crime Nadja ska få berätta början.. Jag ska springa hem från jobb :)

Och Jenny jag lägger till dig i min länklista ;)


Bjuder på en bild från melodifestivalpiffiga längan




Kärlek!

Fredagen den 13:e

Ja det är det för andra(?) gången i år va? Jag har inte haft någon otur än så länge.. ;) Är lite skrockfull av mig.. hehe

Det har vart en lång dag i dag.. Skolan gick fin fint, men seminarieledaren.. för h*lvete rent ut sagt.. ja ja det behöver inte ta mer energi av mig.. :)
Sen hem till F&N en snabbis och kollade till Roggan innan träning.. Herre va skönt de va att få träna.. Nu har jag landat efter att ha lagat mat till i morgon och söndag då jag ska JOBBA!!! =)
Ska bli riktigt roligt, hoppas jag jobbar med någon rolig :)

Snart Let's dance och sen.... natti natti..

Hörs nog mer i morgon!

Love

Borta bra, men hemma är nog ändå bäst

Ja som jag skriver i rubriken så är det nog allt.. Sitter nu i min underbart sköna soffa (alla som suttit i den vet hur goo den är) :)

Jag var och handlade innan, det blev tre kassar... Snacka om tomt kylskåp men nu är det fullt igen... hihi

Jag och Nadja ska se Rallybrudar vid åtta, hoppas den är bra... Sen ska jag sooooova i min goda säng.. Så kanske man får sova en hel natt utan att vakna.... :)

Massa kramar godingar

Money money money

Woho!! Jag ska jobba hela helgen, fasen va gött med pengar.. Det behövs verkligen.. :)
Fast att pengarna inte kommer innan i april så är det ändå något!
Lördag 7.00 - 16.30
Söndag 13.00 - 21.30

Wihooooo!

Filmen i går va suuuper bra! Verkligen.. Fruktansvärd, men toppen!

Nu har jag nästan satt mig ner för första gången i dag, jag har dammat, dammsugit och torkat golv här hos Frida & Niklas så de får det fint när de kommer hem :) I dag flyttar jag hem till kära längan igen, blandade känslor faktiskt...

Mentorsträff 15.30 - 17.00 i dag, segt som tusan men det får gå!

Love

Män som hatar kvinnor

Den ska ju jag gå på i kväll och jag är väldigt nyfiken på den... Hoppas verkligen att den är bra... :)
wiii ska bli roligt att träffa Nadja med, va ju ett tag sen nu när man inte bor hemma...

I dag lagade jag mumma mat igen ;) Det mest brukar jag lyckas med så det går att äta iallafall ;) haha



Kyckling med pasta och god sås!
Yummy!!

xoxo

Sol, sol strålande sol!

Härligt väder i dag... Nu får man vårkänslor, när solen strålar utanför! :)

I dag ska jag försöka komplettera två saker till skolan, inte så motiverad, men måste få försöka gjort dem.. Det går så fort när man vl kommer igång... :)

I kväll är det bio med Nadja - "Män som hatar kvinnor" har bara hört gott om den filmen så det ska bli spännande!

Nu är det bäst jag får lite eld i rumpan här...

Ut i solen med er!

Saandi

I'm home!!

Eller hemma och hemma.. Fortfarande kvar hos Frida & Niklas.. I dag har det varit en lååång dag, ganska så segt med tråkföreläsningen som jag bloggade om innan.. Efter lunch och fram till halv fem satt jag och Mathilda och skrev på Uplanen.. Nu är det nog inte så mycket kvar, Frida kommer få göra mycket på exarbetet i höst kan jag be att få tala om ;) *ler*

Träningen va tuff som det ska vara, riktigt gött!! Nu ska jag försöka få lite mat i magen...
Bjuder på två bilder:

En svettig Sandra & en förbannad Roger



Roger softar

Ja jisses!

Vilken föreläsning vi har nu.. Det va längesen man hade så tråkigt faktiskt.. Usch fy! Handlar om faktasökning inför examensarbetet, men vetti fasen.. Alla sitter och pysslar med annat på nätet :)

Nu har vi en liten liten paus, sen blir det en hel timma till........ Sen är det lunch, mumma!!

Nu ska jag slölyssna vidare....

Hörs!
xoxo

090310

Godmorgon alla glada!

Ville bara säga hej innan jag cyklar till skolan.. I dag är det en lång dag, ska sitta kvar i skolan till kvart i fem sen träning direkt.. Puh!
Men i morgon är jag leeedig!!

Love

Puh!

Hej på er!!
Nu har jag suttit en stund med vår undersökningsplan inför vårt examensarbete nästa termin.. Shit pommesfrites, vilket jobb det är.. Det är ju mer jobb med det här än med själva exarbetet verkar det som... Men vi ska väl få ordning på det här med tillslut!

När jag kom hem från skolan vid halv tre så tog jag mig en god kopp kaffe, sen bar det av på en promenad då jag skippade träningen pga. skolarbete. Sen en sväng om affären för lite grejer och nu äntligen ska jag äta lite mat och dimpa ner i soffan! :) Ingen vila, ingen ro... haha

I morgon är det skoltajm igen.. Sen träning direkt efter.. Skönt!

Peace friends! :)

090309

Godmorgon!

Hur mår ni i dag? Jag mår finemang, känns som jag fått mer energi och tycker saker är lite roligare just nu.. Kan det bero på att jag har fått lite miljöombyte den här veckan? Hmm ja ja strunt samma det är skönt iallafall :)

Dagen i dag består av skola, först ska jag & Mathilda sätta oss och skriva på vår undersökningsplan och sen är det förleäsning.. I kväll blir det träning! Skönt!!!

Vi hörs när jag är hemma från skolan, ha en grym dag!

Kram på er!

I morgon är en annan dag

Nu ska jag lägga mig.. Det har vart en slapp dag i dag, men det har vart skönt! Skola i morgon, ska sitta med Mathilda och skriva på undersökningsplanen innan föreläsning och sen träning på kvällen...

Hörs i morgon vänner

Kram

Wipeout!

Det nya programmet på 5an som går nu mellan 20.00 - 21.00.. Hysteriskt roligt.. Jag har skrattat så tårarana sprutar till Hans Wiklund & Felix Herngrens kommentarer om de som tävlar! Obeskrivligt.. Se det :)

Sen blir det Beck och sen sängen för det är skola i morgon, halvroligt men men!!

Sov gott sen alla godingar!

Love


Mumsfillibabba!



Kolla kolla min goda mat jag ska äta i morgon :)
Mums!

Nu precis när jag satt och skulle blogga så ringde Fridahjärtat från Lanzarote. De hade 28grader i dag, så fråga hon hur vädret var här hemma. Riktigt oväder sa jag och då skratta hon, men det är de värda! :)
I går hade det tydligen blåst som tusan och de hade fått gå med jeans på, men tur vädret vände. Hoppas det gör det här med så vi kan få åtminstonde uppehåll i morgon!

Jag & sis fick tummen ur och promenerade innan i ösregnet och blåsten, när jag kom hem sen så va det bara att slänga av sig allt och hänga på torkning. Usch och fy, en promenaden behövdes! :)

Ikväll är det Beck "Den svaga länken" tror jag den hette och sen Sanningens ögonblick och det måste man väl se lite på :)


xoxo



Vart är våren?

Godmorgon!!

Vaknade i dag och var riktigt sugen på att gå ut och gå en lång runda. Hade väl föreställt mig klarblå himmel och strålande sol.. Men vad fick jag? Snöblandat regn och blåst!! Fy tusan...
Vart är den efterlängtade våren? Jag vill ha den hit.. Hoppas den kommer snart..

Nu på morgonen har jag haft en soft morgon med frukost och kaffe.. Efter lunch är det tänkt att jag ska ner till stan och fika med Malle & Veronica.. Hoppas jag inte blåser bort på vägen bara ;)

Nä nu tänkte jag slänga mig i soffan och slappa vidare ett tag.. Det är ju trots allt söndag!

Ha en toppen dag så hörs vi sen!!

Love


Update 11.06
Blir ingen fika.. Så jag blir hemma med Roger i dag :) Kan undra om man ska fortsätta att tillbringa tid i soffan eller hoppa in i duschen... Svårt val... Soffan it is!

Hejhopp!

Mello - det ni!

I kväll är det jag Mathilda och Melodifestivalen... Plus lite gott att äta till det.. Ska bli myspys!!
Snart kommer hon och vi ska gå och handla till tacos och hon va visst lite sugen på godis med! :)

Ha en toppen kväll!!

Mathilda & Jag!


Workout!

Nu kommer snart syster och hämtar mig och vi ska träna :) Vaknade med lite ont i halsen, men det hindrar inte mig... Känns som jag legat på latsidan ett tag... Skärpning!

Sen bär det hem och duscha och sen åker vi ut till farmor och äter lite god middag..Mums..

Love

Roger och jag..

har inte riktigt lärt känna varandra.. Jag gav henne en påse mumsmat innan och hon verkade vekna lite.. Men just nu när jag kom ut från toaletten så hoppa hon på sidan och reste ragg.... haha
Underbar vecka jag kommer ha! :)

Bjuder iaf på två bilder av henne som jag lyckade ta innan....

                                        

Sov så gott!

Vad tycker ni?

Tack snälla Nathalie för hjälpen med min bloggdesign jag är super nöjd!

Vad tycker ni kära läsare? :)


TGIF

Nu är jag strax påväg... Väntar på att mamms ska komma hem från jobbet och kunna köra mig :)

Ska bli skönt att få semester från alla grannar här, det behövs ibland...

I skolan gick det fin fint.. Sen tog jag, Mathilda & Linda en lååång lunch det va mysigt.. I kväll kommer syster och vi ska kolla Lets dance och äta lite gottit... Blev tyvärr ingen springtur i dag, attans... Men i morgon klockan 10.00 så står jag på Athletica och ska träna :D

Om vi inte hörs senare så önskar jag en trevlig fredagkväll!

Love

The Voice

Det är ett riktigt bra program, jag har alltid på det på morgonen när jag äter frukost!

Godmorgon förresten! :)
Hoppas ni mår bra? Jag mår kanon haft en mardröm bara sånt är aldrig roligt..

Klockan 10 är det skola, mys att träffa Mathilda :) Sen hem lunch och ut och ge sig ut och springa igen.. Skönt...

Sen får jag nog börja packa ner lite kläder sen kör mamma mig till Frida & Niklas lägenhet..
Nu sitter de säkert på flyget och väntar på att lyfta.. Jag fick ett sånt sött MMS av henne innan.. Lilla Filip (hennes systerson) satt resklar i vagnen.. Så gullig!

Nu ska jag äta upp min frukost och starta dagen...

Ha en underbart bra fredag!

Love

Goodnight sweetheart, well it's time to go....

....to bed!

Twilight va riktigt, riktigt bra - nu längtar jag till tvåan kommer ut!

I morgon är det skola en stund, seminarie inför undersökningsplanen.. Är ungefär lika roligt som det låter vill jag be att få tala om :)

På eftermiddagen är det en springtur och packning som gäller inför min "miniflytt" :) wii

Sov gott vänner!

Twilight

Den ska jag och två av mina kära grannar Frida & Nadja se om en stund..
Har hört att den ska vara bra..

Någon av er som sett den?
Vad tyckte ni?




                      xoxo

Fläsket

Nu ska fläsket ut och rastas.. hehe! Jag och grannen Frida ska ut och springa, känns som det va längesen.. Ända sen i lördags jag tränade.. Usch och fy på mig! Men det blir träning fre-lör och mån-tis nu!

På det igen!

Love

Gucci

I dag har vi besök här i vår korridor, vi har Gucci här! :) En hund, golden retriver....
Så snart blir det nog en prommis för mig, Jossan, Janna och Gucci!

Dagen i dag blir nog lugn! I eftermiddag/kväll kommer Frida och Niklas med nyckel till deras lägenhet! För det är nämligen där jag ska bo i en hel vecka då de åker till Lanzarote och gottar sig!
Jag ska vara kattvakt åt Roger! :) Mys så helt ensam blir man ju inte i lägenheten :)


Hörs sen

Love

Update: 10.50
Blir en lång prommis för mig och Jossan bara sen min goda köttfärslimpa till lunch :)

Solen skiner-----Vår!

Semestersvenskar

Det programmet får en verkligen att längta utomlands!

Den 8/4 drar jag till Gran Canaria för lite sol och bad en vecka.. Skönt med lite paus i skolarbetet innan man ska gå på att jobba i sommar :)

Fast jag drömmer om längre resmål när jag har min examen i handen!!!
Tänk att man pluggat 2,5 år, helt sjukt, bara 1 år kvar.. I like!


Love

Nytt för dagen

Nu har jag precis kommit hem från G-kås, vart där med mamma & syster super mys..
Fick köpt mig 2 tröjor, kommer bli snyggt till jeans och pumps längre fram :)

Var hemma hos Fridahjärtat innan och köpte med semlor och chokladkakor (frida va sugen på choklad) ;)
Angelica va där med och vi satt och snacka massa skit, super mys!

Bjuder på lite bilder
                                                           
                                                                             
 
                    Svårt att fånga dem på bild ;)                                                  Välkommen till landet



                                                                       

                                                                    Mjau! Som Frida skulle säga!


Nu ska jag landa i soffan en stund...
Hörs kanske senare!

Love

Igen igen



Åhhhhhh vill till Stockholm igen med mina godingar!


Kär




Den här ska bli min!
Men vart kan man beställa den?

xoxo

Gooood morgon!

                                                                                                                



Inget regn i dag, det gillar vi.
I dag är vi lediga från skolan riktigt skönt. Det finns ju alltid något att göra, men men :)

Dagen blir ganska lugn sitter och äter frulle nu och sen ska jag göra mig klar för dagen. Framåt 13.00 tiden ska jag vara hos Fridahjärtat och vi ska ha mys eftermiddag med fika och skitsnack :)


Hoppas du fått en bra start på denna onsdag!

xoxo

I need help

Jag är väldigt kluven.. Har funderat på att klippa av mig mitt hår.. Men jag kan inte bestämma mig... Och inte nog med det jag tänkte ändra hårfärg också..

Nuvarande frisyr/hårfärg:                                                                                   
           

Blivande frisyr?                                                                                                                          















Blivande hårfärg?
    (eventuellt lite mer mörka slingor)




Vad tycker ni?



Går på det igen

Hey!

Did you miss me? :)

Jäklars, jag ger min blogg ett nytt försök.. Det ska bli spännande och se hur det går.

Same name diffrent shit!

Nu ska jag jaga fatt på någon som kan fixa en grymt snygg layout!
Tips tack

Love


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0