Snart min vänner, snart!

Ledsen att jag är sjukt dålig på att uppdatera just nu.. Men det beror på att jag har praktik på dagarna och kvällarna består av jobb... Så jag har inte mycket till liv över just nu... Men i morgon är sista jobb dagen, eller natten rättare sagt! Sen är jag ledig fre-mån när det är praktik igen :)

Så vi hörs min gullepluttar!


090428

Jäklars! Slutet av april redan det är helt galet! I dag är det första dagen på länge som det är lite regn i luften.. Tråkigt, men hoppas det vänder till i morgon!
Snart ska jag gå till praktiken 7.30-15 sen ska jag och Frida direkt gå till Gina för ho sa lämna tillbaka e tröja sen ska vi jobba i kväll! Jag var väldigt trött i morse, tror jag haft ganska många drömmar i natt..

Hörs mest troligt i morgon mina vänner!


Repat mig

Måndag och man brukar vara seg, men jag fick nog min beskärda del av segis i går.. hahah va sliten jag var... Det kostar att ligga på topp! Lördagen va rolig, jag och Veronica yrade riktigt mycket inne på Mårtensson i Hstad :) Klockrent!
Fast man fick ju sona lite i går, men men ;) I dag är jag mig själv igen hehe
Dagen har bestått av praktik 7.45-14.45 roligt att vara tillbaka... eftermiddagen bestod mest av planeringstid och möte med arbetslaget.. helt ok!

I kväll blir det en tidig kväll för min del hoppas jag! Är nog ganska trött.. Ska strax iväg och handla med Nadja och sen ska jag laga lasange... :) Mumma!

Åååå förresten välkomnar jag Frida tillbaka till bloggvärlden :)


Nu drar vi

Snart kommer Veronica och hämtar mig och vi styr kosan ner mot Halmstad... Ska bli nice! Man blir på riktigt partyhumör när solen strålar utanför och man lyssnar på klockren musik!

Vi hörs nog i morgon.. :)
Ha en grymt bra kväll!

Vem är du?

Jag är sååå nyfiken och jag vill hemskt gärna veta vilka ni är som läser min blogg!

Så lämna en liten kommentar är ni söta!



Halmstad

Godmorgon vänner!
NU är jag pigg, glad och på ett stråååålande humör.. :) Natten i går på jobb gick fin fint, det va väldigt lugnt.. Jag och Helena väntade oss lite mer, men så kan det gå. Slog nog ihop mina blå runt halv 5 så det var ganska sent men jag är oförskämt pigg i dag!

Nu kommer snart Veronica och hämtar mig och det blir en fika på stan och sen shopping, lönen kom ju i går :) Eller lön och lön, jo lite.. men mest Csn ;)

I kväll bär det av till Halmstad, det ska bli riktigt roligt!
Vi hörs kanske sen :)

Ut i sooolen!
Love ♥

Helg!

Nu är helgen här och den ska invigas med jobb i kväll 18-03! Kommer gå kanon.. Sen i morgon så ska jag verkligen sova ut och sen förhoppningsvis en fika och eventuellt lite shopping... På kvällen bär det av till Halmstad för mig och Veronica för att göra den staden osäker =) Man vet aldrig vad som händer.. haha

Söndagen blir garanterat lugn och sen är det ny vecka på praktiken...

Ha en underbar fredagkväll!

Love

Knäckebrödsdansen

För jäkla rolig alltså....

Knäckebrödsdansen

Värd att se!

Knäckebrödsdansen

För jäkla rolig alltså....

Knäckebrödsdansen

Värd att se!

Godmorgon!

Nu sitter jag och laddar krafterna med en balja kaffe =) Snart ska jag bege mig till pratiken.. Blir 7.45 - 17 i dag med sen i kväll ska Nadja hålla mig uppe ett tag så jag kan sova när jag kommer hem runt lunch på fredag för sen är det jobb!!! =) Ha en toppen dag! Love

Frånvarande

Jag kände det på mig att jag skulle bli lite frånvarande när jag gav mig ut på praktik...Men nu ska jag skriva några rader... I måndags va första dagen, skoj att en del barn kände igen mig =) Mys! De är sååå goa.. Men efter en dag är man helt slut! Alltså praktik måndag 7.45 - 14.45 sen direkt hem, byta om och cykla ner till jobb och jobba 16 - 21..

Sen begav jag mig hem till Frida och Niklas där jag sov för vi skulle åka 7.10 till Borås i går... Tidigt, men intressant föreläsning..
Sen släppte Linda av mig och Frida hemma hos hemme och vi spelade lite Wii Fit och sen kom syster och hämtade oss och vi åkte hem tillmig.. Sen kom Angelica och vi 3 mös med film och tacos.. Tack tjejer för en myskväll ♥
Frida sov över här och vi hade följe till praktiken i morse... =) mys!

Dagen i dag har vart intensiv men kul! Simhallen med barnen på förmiddagen och sen har vi lekt och spelat spel!
Har fått en släng av förkylning, men den fösvinner nog snart hoppas jag!

Nu ska jag soooova! En lång dag i morgon med :)

Love

Nu börjas det

Praktiken.. Fem veckor av full rulle startar i dag! Blandade känslor, men man kommer in i det med! :) Nu ska jag pysa i kväll blirdet obb och sen ska jag sova hos Frida och Niklas för i morgon ska vi upp tiiiidigt till Borås på föreläsning... Love

Måns Zelmerlöw

Ni måste bara kolla det här klipper med Måns när han sjunger och spelar Hope and Glory akustiskt!

Det är bättre än orginalet!

MÅNS


Underbara lördag

Hej finingar!
Hur mår ni? Jag tycker ni som läser är lite dåliga på att kommentera.. Varför inte lämna en kommentar när ni vart här inne och spanat? ;)

Underbart väder som vanligt nu för tiden - love it

I dag blir det en lugn dag jag håller på att ta tag i tvättberget och strax blir det fix av pastasallad till lunch sen ska jag faktiskt bege mig hem till min älskade mamma och umgås med henne och lägga mig på altanen och jobba på brännan :) En strålande dag med andra ord!

Kvällen är oplanerad, fest sugen men Varberg suger!
Nästa helg blir det eventuellt Halmstad som ska göras osäkert... hohoho

Ut i solen med er! ♥

090417

Hejsan hoppsan falleralleraaaaa
Skönt att komma hem till Sverige igen när det är sol här med :) Hade det regnat hade jag funderat på att åka iväg igen ;)
I dag står jobb på schemat 12.00 - 18.00!  Dream team i dag som Frida sa... :) hihi
Kvällen ska spenderas med Nadja och kära lilla Linda! Ska bli super mys.... Och resten av helgen är det organisering av tvättberg och städning som ska göras... Hoppas solen håller sig framme så man kan hinna med lite solande med... hihi
Solen ger mycket energi!

Kära Mathilda har åkt hem till Jönköping för helgen och jag hoppas du tar det lugnt gumman ♥
Så ses vi på tisdag hoppas jag om det inte har hänt något... :)

Nu ska jag yra vidare innan jobbet!

090416

Hejsan vänner!

Nu är jag hemma i Sverige igen, ganska tråkigt men ändå skönt! Underbart att sova gottit i sin egen säng... hihi
Vi har haft strålande sol hela veckan och varmt, kunde inte vart bättre... Så brännan inför sommaren är grundad.. =p

Nu är det full rulle tillbaka i verkligheten, crazy! Skola i dag mellan 12.30 och 17.00 sen eventuellt en liten undersökningsgrupp riggad av Evelina... :)

Fredagen och lördagen består av jobb 12 - 18 i morgon och 9 - 18 på lördag! Sen på söndag är jag ledig och då bör jag tvätta upp all tvätt från resan,... :) På måndag ger vi oss ut på 5 veckor praktik... Härligt! :)

Nu ska jag ta tag i mitt liv och duscha och sen handling!

Ingen ordning på bloggandet i solen, hoppas jag skärper mig nu när jag är hemma... :)


Jag har det underbart!

Hej allihopa!
Vill bara meddela att vi har det toppen har nere i solen! Det har vart sol alla dagar hittills och jag hoppas verkligen att det haller i sig! =) Lite farg har man val kunnat fa trots mitt bleka skinn ;) hehe
I kvall blir det paskmiddag med agg, sill och annat gottit!
Nu ska jag sticka ut i solen igen!
Ha det bra sa hors vi nar jag kommer hem igen...

Massa kramar! ♥

Gran Canaria

Nu drar jag en vecka till solen! :) Ska bli sååå skönt! Jag vet inte hur det blir med uppdatering där nerifrån, men kan täna att det kanske kommer något inlägg eller så får jag be någon gästblogga :)


Så ha det underbart för det tänke jag ha!


Love! ♥

Musik

Jag undrar egentligen hur jag skulle klara mig utan musik... När jag är hemma har jag alltid på MTV eller ZTV eller så har jag musik på på datorn.. När jag är ute och går eller går ner till skolan har jag också alltid musik på.... Musik är livet!
Jag har ingen speciell musiksmak utan allt går fin fint! :) Speciellt förtjust är jag i låtar som man har gamla minnen till... Som man dansat till på discon när man var yngre, eller låtar som påminner om någon speciell osv!


Music is life! :)

2 dagar kvar :)

Tiiidigt på onsdag morgon åker vi :) Längtar!

Godmorgon förresten ;) Hur mår ni? Jag mår toppen, tycker det är lite kallt bara....
Nu ska jag bege mig till skolan och träffa Frida & Mathilda för lite komplettering.. fast det kommer nog gå fort!
Sen måste jag handla solkskyddsfaktor, nödvändigt med min hy...

Men vi hörs sen vänner!




Jag vet vad du gjorde förra sommaren

Ja den småkollar jag på nu innan jag ska vila mina blå.... :) En gammal goding till film... Skräckisar är ruggigt bra! hihi
I dag har det vart full rulle... Var seg startad i morse bara, men annars har det rullat på i ett... :)
Jag och Veronica körde järnet på träningen i dag.. Det blev först ett pump pass och sen direkt efter cardio moves.. Jag var besviken på cardio faktiskt, tycker de på onsdagar och fredagar är mycket roligare...
I kväll blev det slappning på hög nivå med Nadja och Frida... Först Gossip girl, sen Wipeout (mitt favvis program) och vi avslutade med söndagsfilmen på fyran Van Veeteren.... :)


Så nu är det snart dags att sova och i morgon är det skola en stund innan jag måste ta tag i att packa inför den efterlängtade SEMESTERN!!!!! :) På tisdag är det fullt upp nämligen, skola hela dagen, träning och sen ska syster bjuda mig på restaurang (min födelsedagspresent) wiiihooo!!


Sov gott vänner!

Rensa avlopp

Jäklars vilken dag jag haft... Rolig givetvis ;) Det hela började med att Veronica skulle komma och hämta mig och vi skulle åka ner till träningen.. Hon kom aldrig! Bilen hennes krånglade och jag hann inte ner till träningen innan den började ändå... Strunt samma tänkte jag och körde igång med att tvätta mina fönster och städa rummet.. Tog även tag i att rensa duschavloppet! Äckligt som fan med alla tvål och schampoo rester... Blääää!
Sen fick jag väl inte ihop avloppet när jag gjort rent det, så jag gav upp för stunden och gick och satte mig med Nadja och Martin på Nadjas balkong hur gott som helst! Då ringer Fridahjärtat på Nadjas mobil och ber att få prata med mig! Det är kaos på jobbet och jag springer in till mig drar på mig kläder och cyklar som en dåre ner till TG och kör igång.... Jisses va mycket folk!!! Men skoj är det! Lite extra cash i dag med ;)

Nu har jag precis städat upp efter min städning här hemma, sprang ju ifrån allt ;)
Kvällen är obestämd så vi får se vad som händer!



Money

Precis hemkommen efter en jobbkväll :) gottit med lite pengar! Dagen i dag har varit helt ok, vi hade opponering på vår U-plan i dag, men vi blev inte godkända av läraren så vi måste komplettera lite på måndag... Det suger, men men :)
I morgon är en annan dag! =)


Nu är det lite mat sen sova! ♥

Oväntad vändning

Det kan man säga att det blev på den här dagen... Efter morgonpromenad, städning av balkongen, ut med möbler där, träning på crosstrainern och en välbehövlig dusch va det rätt ner på stan och mötte upp Frida för att bjuda henne på lunch i vårsolen då hon äntligen klarat sin tenta! GRATTIS igen! :)

Efter det strosa vi runt lite på stan och satte oss på kyrkomuren och lapade sol ett bra tag.. Sedan väntade uteserveringen och cider! Underbart väder och underbara människor! Kunde inte haft en bättre eftermiddag/kväll!
Kvällen avslutades med Guitar Hero med Henke, sjuuukt skoj!!

Men nu är det natten ♥

Update kommer nog lite bilder från kvällen i morgon :)

Hurtbulle...

Det känner jag mig som nu! Precis kommit in efter 1timma och 10 minuters lång promenad i det sköna vädret :)
Nu är det frulle som gäller, dagen i dag blir nog lugn skulle nog behöva strukturera upp lite inför resan... Men vi får se om jag får tummen ur =p

Vi hörs nog senare godingar! ♥

Sjukt trevligt

Nu har jag precis lagt mig i sängen efter en väldans trevlig kväll med avskedsmiddag för Janna! God tex-mex mat och en marguerita och rödvin :) Kan knappt bli bättre... De senaste timmarna har jag Janna, Henrik & Martin spenderat framför Buzz.. Skulle börjat spela Guitar Hero med, men fasen är nog för trött ;)


Nu ska jag sova iaf!
Tack Janna för en toppen kväll ♥

Puss&Kram

Howdy!

I dag strålar solen på himlen igen :) Härligt! Morgonprommis med syster sen va hon här och vi sökte in till skolor (åt henne) ;) Efter det lunch och sedan begav jag mig neråt skolan då vi skulle fixa opponeringen inför fredagen.... Det gick smärtfritt, gott att det snart är över säger jag bara!

I kväll blir det avskedsmiddag för Janna, nu flyttar hon med... *snyft*
Senare kanske en invigning av uteserveringarna, vem vet ;)


Todi (som Nadja skulle sagt) =)

RSS 2.0